HAKKIMIZDA
 
El Turco 2009 yılında Forum Çamlık'ta faliyete geçmiş olup Meksika ve Türk mutfaklarını Türk damak tadına uygun olarak birleştiren, zenginleştiren bir işletme olarak kısa sürede Denizli'de kendisine yer edinmiştir.

Meksika mutfağı, geleneksel Aztek mutfağının ve İspanyol yemeklerinin karakterini taşır. Çeşitli biberler, mısır, fasulye, dana eti, tavuk ve balık etleri ile papaya, avokado ve vanilya gibi egzotik meyveler bu mutfakta ağırlıklı olarak kullanılan malzemeler arasındadır.

Yemekler genellikle ızgaralarda ve ateşte pişirilir. Ayrıca lezzetli olduğu kadar bol baharatlıdır da. Ekmek ve hamur işlerinde en çok mısır ve pirinç unu kullanılır. Yemeklerin tümünde ise bitkisel yağlar kullanılır. Meksika mutfağında margarin yer almaz.

Yapısal olarak türk damak tadına uygun olan çok çeşitli menüleri sizde denemek istemez misiniz?


 
 
 
 
 

Copyright 2010. El Turco & El Maxico. Tüm hakları saklıdır.
Tasarım: Haşem Web Tasarım